გზავნილი
289. PaNaMa [Adm] (Off)
[ 26 Sep 2019, 1:21 ]
ციტატა: NiHiL სწავლა სიბერემდეო :)
[Pasuxi][Cit]|
290. NiHiL (Off)
[ 26 Sep 2019, 14:32 ]
PaNaMa, მოხუცი არ ხარ? ;)
[Pasuxi][Cit]|
291. PaNaMa [Adm] (Off)
[ 26 Sep 2019, 17:04 ]
ციტატა: NiHiL 27
[Pasuxi][Cit]|
292. NiHiL (Off)
[ 27 Sep 2019, 10:54 ]
ციტატა: PaNaMa

ვიფიქრე უკვე პენსიას იღებდი
[Pasuxi][Cit]|
293. THE (Off)
[ 08 Oct 2019, 14:43 ]
მოგესალმებით მეგობრებო,

ერთ ეგეთ საკითხში მსურს თქვენი დახმარება.

მაქვს რამდენიმე ველი, რომელშიც ინფორმაციის ჩაწერით და SAVE ღილაკზე დაჭერით, ინფორმაცია ინახება ბაზაში.

მსურს აქვე დავამატო check box, რომლის მონიშვნითაც ბაზაში კონკრეტულ გრაფაში მინდა ჩაეწეროს ციფრი 1-ი.

ხომ ვერ დამიწერთ ამ მცირე php კოდს?

მადლობა წინასწარ.
[Pasuxi][Cit]|
294. echo (Off)
[ 08 Oct 2019, 22:54 ]
ციტატა: THE თავიდან დაამატე ჩეკბოქსი.
<inpit type="checkbox" name="type" value="1"/>

ეხლა უკვე სადაც სუბმიტდება ფორმა იქ გაქვს.

$_POST['type'] პარამეტრი.
შეამოწმე $type = (isset($_POST['type']) && $_POST['type']) ? 1 : 0;

ბოლოს ბაზაში ამატებ ველს, ამ შემთხვევაში type, tinyint(3). და რათქმაუნდა ინსერტში ჩაამატე field-ში type და valueshi $type.

მეტი როგორ ავხსნა არ ვიცი.
[Pasuxi][Cit]|
295. THE (Off)
[ 09 Oct 2019, 15:54 ]
echo, ეხლა ასე მიწერია:

<label class="col-lg-1"><?php echo CLang::text('in_or_out') ?></label>
<div class="col-lg-2 margin-bottom10">
<input value="1" type="checkbox" class="stats" name="inorout">

</div>

როგორც ხედავ, value=1 მიწერია, თუმცა ბაზაში მაინც 0-ს აგდებს.
[Pasuxi][Cit]|
296. echo (Off)
[ 09 Oct 2019, 16:19 ]
ციტატა: THE ხოდა შეხედე, იქებ ბაზაში არ შედის და ჩასამატებელი გაქვს ინსერტის დროს stats ველი და მნიშვნელობა.
[Pasuxi][Cit]|

<<wina. | shemdegi>>
1,2,3...,36,37,38

Gverdi:


პასუხი თემაზე
მთავარ გვერდზე
Save .txt

პლიუსი თემას